i-data fremlægger flot regnskab

MediaWatch

Danske i-data, der leverer Internet opkoblinger, workflow og output management løsninger, kan i deres nye regnskab fremlægge en omsætning på 125 millioner kroner, hvilket svarer til en stigning på 160 procent i forhold til 48 millioner kroner i tredje kvartal 1999. Indtjeningen før renter, skat og afskrivninger på goodwill med videre blev på 16,4 millioner kroner.

Rekordomsætningen er blevet opnået gennem højere end forventet salg af server-løsninger samt øget salg af softwareløsninger fra i-data's Workflow & Output Managementforretningsområde.

i-data meddelte den 28. september, at det forhandler om køb af canadiske Eicon Technology Corp., der producerer og markedsfører produkter til Internet-opkobling, og som er børsnoteret på Toronto fondsbørs. Hensigten med det eventuelle køb er, at i-data vil udbrede sin produktportefølje samt forbedre sine salgsmuligheder.

Selskabet fastholder sine forventninger for omsætningen i 2000 på 470-480 millioner kroner samt en indtjening før renter, skat og afskrivninger på ca. 13 procent af omsætningen.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også