MediaWatch

Dansk Supermarked på e-varebørs

Danmarks største detailhandelsvirksomhed (DS) vil spare op mod 65 millioner kroner hvert år ved at købe en stor del af sine varer via verdens største e-varebørs World Wide Retail Exchange. Det skriver Børsen.

Det er hensigten at DS i næste måned ønsker at teste den internationale handelsplads ved i første omgang at sende en fødevare og en ikke-fødevare på den elektroniske auktion, der ind til videre kan brøste sig af at være verdens største elektroniske markedsplads.

DS forventer at op mod fem procent af den samlede indkøbsvolumen vil kunne lægges ud på handelspladsen om tre-fire år.

Projektleder i DS Brian Mærkedahl forventer dog, at DS højst vil spare et beløb - mellem tre og frem procent - men det skulle være nok til at indfri omkostningerne ved at bruge auktionsformen. Brian Mærkedahl anslår at besparelserne for DS ved at benytte e-varebørsen vil nå op på 65 millioner kroner.

En e-varebørs er en hjemmeside på Internettet, hvor sælgere og købere mødes for at handle varer eller tjenesteydelser.

Mere fra MediaWatch

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Jobindex ser overskud vokse med 40 pct.

”Antallet offentlige jobannoncer på det højeste niveau, vi nogensinde har målt,” lyder det fra adm. direktør i Jobindex i forbindelse med offentliggørelse af kvartalsrapport.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs