MediaWatch

SOL fik sammenbrud

Nordens største internetportal, Passagen, brød i dag sammen. Flere tusinde internetbrugere måtte i flere timer kæmpe forgæves for at logge sig på portalen, der har i alt 400.000 faste brugere i Sverige, Danmark, Finland og Norge.

Scandinavia Online (SOL), der ejer portalen, vurderer, at sammenbruddet varede i 16 timer, skriver Politiken.

Ifølge SOLs presseansvarlige, Åsa Eklund var sammenbruddet yderst alvorligt og i et omfang SOL endnu aldrig har oplevet. Hun beklager, at mange brugere ikke kunne læse deres mail, og at alle portalens konferencer var umulige at nå.

Passagen, der ejes af SOL, norske Shibsted, norske Telenor og det svensk ejede Telia, har ca. 1,7 millioner besøgende hver måned. Portalen blev oprindeligt grundlagt af Telia i 1996.

Mere fra MediaWatch

Top 20: DR vinder overlegent tv-slaget om søndagsseerne

Tv-serie om den tidligere statsminister Jens Otto Krag og hans hustru Helle Virkner sidder solidt på førstepladsen over de mest sete udsendelser i den forgangne uger på flow-tv. Kun ét andet program fik over en halv mio. seere.

Komponist er ny forperson i Koda

Koda har manglet en forperson siden generalforsamlingen i april, men nu er det meldt ud, at den tidligere næstforperson i organisation overtager rollen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs