MediaWatch

Aktieinformationer på nettet

Den nye portal, Aktieportalen, skal hjælpe personer, der udøver aktiehandel, muligheden for at overskue de mange informationer og steder på nettet, som er nødvendige for at foretage en god aktieinvestering.

Aktieportalen er en linkguide til aktierelevante steder på nettet. Den indeholder bl.a. links til steder på nettet, hvor man kan foretage online aktiehandel, se aktiekurser, grafer, markedskommentarer, nyheder og analyser.

- Den 7/10 lancerede vi Sundhedsportalen, som kom meget fint fra starten. Ved lanceringen af Sundhedsportalen lovede vi, at Aktieportalen meget hurtig ville følge efter, og den er nu klar. Aktieportalen er opbygget, således at en almindelig aktieinvestor med adgang til Internet, lynhurtig kan danne sig et overblik over steder med relevant informationer vedrørende aktieinvesteringer, siger stifteren af aktieportalen Henrik Aa. Klemmensen.

Aktieportalen er nummer to i rækken af emnespecifikke portaler, hvor det er hensigten at flere følger efter. Den næste portal, der skal lanceres, er Bankportalen.

Aktieportalen kan findes på http://www.aktieportalen.dk/

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs