MediaWatch

Britisk bredbåndauktion fastsat

Ifølge Patricia Hewitt, minister for e-commerce og mindre selskaber, har den britiske regering fastsat startdatoen for auktionen over dets 28 Ghz "broadband fixed wireless access", også benævnt BFWA. Datoen er sat til den 10. november, skriver IDG.

Hewitt oplyser, at der vil blive udbudt tre licenser for hver region i England samt Nordirland, Skotland og Wales. Ni bydere har meldt sig til auktionen, men ministeren ønsker ikke at oplyse selskabernes navne.

Den britiske regering håber, at auktionen over bredbåndslicenserne vil vise sig lige så lukrativ som auktionen over tredje generations mobillicenser, der fandt sted tidligere i år. I den forbindelse nåede de samlede indtægter op på 22,48 milliarder engelske pund.

De udbudte bredbåndslicenser giver selskaberne mulighed for, at levere Internet og multimedieservices trådløst til forbrugerne.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs