MediaWatch

Computere er billigst på nettet

I en rendyrket prissammenligning ligger de rene onlinebutikker således suverænt i spidsen, efter dem kommer butikker med salgsted både på nettet og i den fysiske verden og som samlet nummer sidst kommer de traditionelle detailhandlende uden nethandelsmulighed.

Pricerunner.com har foretaget en dataindsamling, der giver et billede af detailprisniveauet i Danmark. Ifølge Pricerunner.com er det første gang i Danmark, at pulsen er taget på priskrigen på nettet og mellem net-butikkerne og den traditionelle detailhandel

I undersøgelsen indgår i alt 1363 priser på 457 forskellige produkter fra otte store danske detailkæder, fem førende danske rene onlinebutikker og syv førende danske multi-channel butikker. Tilsammen har de i alt 303 detailhandelsbutikker.

Analysen viser en interessant og intens priskrig om forbrugerne. Men denne priskrig foregår ikke udtalt mellem de der opfattes som de traditionelle modparter, online- og offline-butikkerne, men derimod mellem rene onlinebutikker og de traditionelle detailhandlende som også har et salgssted på nettet.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs