MediaWatch

Computere er billigst på nettet

I en rendyrket prissammenligning ligger de rene onlinebutikker således suverænt i spidsen, efter dem kommer butikker med salgsted både på nettet og i den fysiske verden og som samlet nummer sidst kommer de traditionelle detailhandlende uden nethandelsmulighed.

Pricerunner.com har foretaget en dataindsamling, der giver et billede af detailprisniveauet i Danmark. Ifølge Pricerunner.com er det første gang i Danmark, at pulsen er taget på priskrigen på nettet og mellem net-butikkerne og den traditionelle detailhandel

I undersøgelsen indgår i alt 1363 priser på 457 forskellige produkter fra otte store danske detailkæder, fem førende danske rene onlinebutikker og syv førende danske multi-channel butikker. Tilsammen har de i alt 303 detailhandelsbutikker.

Analysen viser en interessant og intens priskrig om forbrugerne. Men denne priskrig foregår ikke udtalt mellem de der opfattes som de traditionelle modparter, online- og offline-butikkerne, men derimod mellem rene onlinebutikker og de traditionelle detailhandlende som også har et salgssted på nettet.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs