MediaWatch

Online-besparelser for 1 milliard

Danske virksomheder kender alt for lidt til rejsebestilling over Internettet - og derfor betaler de for meget for deres forretningsrejser. Det er konklusionen på en helt ny undersøgelse af det nordiske rejsemarked for forretningsrejser, som analyseinstituttet Perception Research & Consulting har gennemført.

Virksomhedernes beslutningstagere er kun i ringe grad opmærksomme på det besparelsespotentiale, der ligger i, at virksomhederne er i stand til selv at bestille deres rejser via Internettet. Undersøgelsen viser, at 82 procent af de danske beslutningstagere end ikke kan nævne et internetrejsebureau.

- Hvis man vil have succes med e-handel, er det ikke nok blot at lægge sin forretning ud på nettet. Kunderne skal opleve, at nettet giver fordele. På forretningsrejseområdet tilfører Internettet både merværdi og giver besparelser. Derfor er området det største e-handelssegment i USA. Det er sikkert, hurtigt, fleksibelt og giver kunden fuld adgang til alle informationer og derved kontrol over hele købsprocessen. Og så er det billigere, fordi alle de gebyrer og provisioner, som rejsebureauerne normalt lever af, skæres væk, når billetterne bestilles direkte på vores www.Travis.com website, siger Nils Christian Foss, der er administrerende direktør for Travis A/S, virksomheden bag Travis.com.

Læs hele artiklen på www.mediawatch.dk under artikler

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs