MediaWatch

Cell leverer underskud

Cell Network fik et underskud på 321,6 millioner svenske kroner før skat efter året første ni måneder mod et pro forma overskud på 46,3 millioner kroner i samme periode i fjor. Ifølge iagttagere var der ventet et underskud på 253 millioner svenske kroner før skat, skriver TDN Finans.

Ifølge administrerende direktør i Cell Network, Niklas Flyborg, har den øgede omsætning i årets første ni måneder været tilfredsstillende. Men han erkender, at driftsresultatet imidlertid ikke var acceptabelt. Efter de første ni måneder steg omsætningen med 33 procent til 1.079 millioner svenske kroner sammenlignet med samme periode sidste år. Der var på forhånd forventet en omsætning på 1.113 millioner svenske kroner.

Flyborg forventer, at Cell Network vil fortsætte sine internationale ekspansioner for at være til stede på de markeder i Europa, hvor der forventes en stigende vækst. Samtidigt opretholder selskabet sine intentioner om at foretage en ny emission, samt at søge sin aktie noteret på Neuer Markt i Frankfurt.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs