MediaWatch

Tele Danmark tror på IP-telefoni

Strategisk samarbejde om markedsføring og kundeservice er nogle af de områder, som Tele Danmark og Cisco kaster sig ud i med en kontrakt, der allerede er synliggjort af to fælles IP-laboratorier. Her vil kunderne kunne opleve funktionaliteten i de løsninger, man overvejer at investere i, og få testet kompatibilitet mellem IP- og traditionelle telefonsystemer.

En stor del af de danske virksomheder vil i de kommende år kappe de interne telefonlinier og i stedet bruge datanetværket til telefoni. Det vil betyde kontante besparelser for virksomhederne at skifte til den nye IP-telefoni, som teknologien kaldes.

Men virksomhederne behøver ikke skifte hele telefonsystemet fra den ene dag til den anden. I de nye fælles test-centre kan interesserede prøve det gamle udstyr af i samspil med nye IP-baserede løsninger. Det giver virksomhederne mulighed for at planlægge et trinvist skift fra traditionel telefoni til en IP-løsning.

Læs hele artiklen på www.mediawatch.dk under artikler.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs