MediaWatch

TV 2 Zulu stjæler seere fra TV 2

Den første hele uges seertal tyder på, at TV 2 Zulu kannibaliserer på moderstationen TV 2 Danmark. Rent faktisk havde TV 2 alene en større seerandel, end begge stationer nu har tilsammen, skriver Børsen.

TV-director, Johan Boserup, fra mediebureauet OMD understreger, at det endnu er for tidligt at sætte tal på Zulu's seerandele, da grundlaget endnu er for spinkelt, men han erkender, at det ind til videre ser det ud til, at Zulu tager seerandele fra TV 2.

Boserup peger på, at TV 2s nedgang i seerandele måske kan forklares med, at der er indtruffet en OL-træthed, der har ført til et generelt mindre TV-forbrug. Dette harmonerer dog dårligt med, at TV3 og 3+ på det seneste er gået betydeligt frem, ligesom DR ikke har haft en markant nedgang i konkurrencen om at tiltrække flest seere.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs