MediaWatch

Portal for erhvervskvinder

Det er SheVita.dk's mål, at forsyne sine kvindelige læsere med nyheder, praktiske informationer, rådgivning, debat og dybdeborende journalistik, samt tilbyde netværksmuligheder og interaktive værktøjer. Netop den interaktive del og dialogen med brugerne vægtes højt i videreudviklingen af portalen.

Der bliver blandt andet mulighed for at stille spørgsmål til eksperter i en brevkasse. Der er mulighed for at tilknytte sig et netværk, hvor kvinder kan diskutere med andre kvinder omkring deres interesser i communities inden for alle hovedkategorier fra IT til Job & Karriere.

SheVita.dk tilbyder også et anbefalingssystem, hvor kvinder kan give hinanden råd om alt fra huskøb til skilsmisseadvokater eller speciallæger på baggrund af egne erfaringer og viden. Anbefalingssystemet er underlagt sikkerhedskontrol med brugernes personlige data, der forbliver anonyme. På SheVita.dk vil det også være muligt at chatte med eksperter på annoncerede tidspunkter.

- Ideen til SheVita.dk opstod, fordi jeg manglede et medie, der både beskæftigede sig med den karrieremæssige og den private side af moderne kvinders liv. Som kvinde har man brug for overskuelige og brugbare informationer for at være ordentlig opdateret. Det er det, vi forsøger at samle på et sted, siger direktør for SheVita.dk, Janne Pamsgaard til Mediawatch.

SheVita.dk leverer selv hovedparten af det redaktionelle stof - det er kvinder som skriver til kvinder. Samtidig har SheVita.dk valgt en bred vifte af samarbejdspartnere, som leverer informationer, der dækker områder lige fra erhvervsliv til den private sfære.

Blandt andet vil Mediawatch under rubrikken IT & Telefoni forsyne kvinder med business-to-business nyheder om IT, e-business og mobiltelefoni.

Bag SheVita.dk står en række private investorer, som deler SheVita.dk's helhedssyn på kvinders behov. SheVita.dk regner med at gøre portalen til en overskudsforretning gennem bannerannoncer, kommissionsaftaler, sponsorater, partnerskabsprogrammer og på længere sigt en job database og e-handel.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs