MediaWatch

Norsk P4 vil sælge indhold

Koncernens indtægter var 215,7 millioner, mod 203,6 millioner i samme periode i 1999. De 201 millioner kroner af omsætningen ligger i radiodelen, den landsdækkende P4 Radio, som per tredje kvartal har et driftsresultat på 75,8 millioner.

Tal fra Norsk Gallup viser, at P4s lyttertal er stabile, men med en lille stigning tredje kvartal, trods skærpet konkurrence. Det pæne tal ruster P4-koncernen til at udnytte - og kommercialisere - de digitale muligheder, som ligger i en redaktionel indholdsproduktion. Koncernen har etableret Byrå P4, som leverer redaktionelt indhold til alle digitale medier.

Koncernens portal, Forsiden.no, præsterer et lille overskud efter tredje kvartal. Omsætningen er på 6 millioner, og driftsresultatet på 0,1 millioner.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs