MediaWatch

Rejsebranchen på Internet

Internet og rejser går godt i spænd. Den erfaring har Nordens førende rejseportal Travelmarket.com gjort, og med udgangspunkt i de erfaringer virksomheden har gjort i Skandinavien, vil Travelmarket.com's Interactiv division nu levere Internet-løsninger til rejsebranchen i Tyskland og England.

Travelmarket.com har gennem de sidste tre år udviklet sig til samlingspunkt for rejsebranchen og rejsende, og virksomheden har bevist, at det er muligt for rejsebranchen at skabe solide forretningsmodeller på nettet.

Internet-løsningerne benytter en række af de applikationer, Travelmarket Interactive med stor succes har anvendt til formidling af rejser på nettet. En af de centrale støtte-applikationer i løsningerne er den danske søgemaskine MondoSearch, der skal hjælpe rejsebranchens kunder med at sammensætte den rigtige rejsepakke, når de handler på Internet.

- De løsninger, vi tilbyder, består ud over specialudvikling af en række web builder-moduler, vi ved fungerer, og som kan kobles sammen, så de opfylder rejsebranchens behov. Helt centralt er det at have en søgefunktion, der kan erstatte den personlige betjening og hjælpe kunderne med at få den rigtige rejse til den rigtige pris. MondoSearch har en række faciliteter, der er meget anvendelige i den sammenhæng, siger Kjeld Mathiesen, adm. direktør i Travelmarket Interactive.

Læs hele artiklen på www.mediawatch.dk under "artikler".

Mere fra MediaWatch

Aller Media lukker magasinet Dossier

Dossier lukker og slukker efter seks år. Det skyldes ifølge chefredaktør økonomi og udfordringer med bl.a. stigende papirpriser. For mindre end et år siden lukkede Aller også Modemagasinet In efter 35 år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs