MediaWatch

Boxman færdig

Denne meddelelse gav Boxman's adm. direktør Tony Salter sent i går mandag til blandt andet Wall Street Journal. Mandag var skæringsdag for Boxman med hensyn til at finde en køber til at overtage resterne af Internet butikken, men ingen seriøse købere meldte sig. Meddelelsen er samtidig ensbetydende med, at de 120 medarbejdere hos Boxman nu skal afskediges.

Til Wall Street Journal udtaler Tony Salter, at Boxman ikke under de nuværende forhold i investeringsmiljøet var i stand til at fortsætte virksomheden. -Vi havde en god idé, men timingen var imod os. Den voldsomme nedgang på kapitalmarkedet var uventet, siger Tony Salter.

Det er endnu usikkert, hvordan Boxman vil forsøge at indfrie sine forpligtelser over for kreditorerne, ligesom det ikke er afklaret, hvordan manglende lønudbetalinger skal håndteres.

Blandt Boxman's investorer er blandt andet danske 2M Invest samt herudover en række større virksomheder som amerikanske General Electric og hollandske ABN Ambro.

Mere fra MediaWatch

Koda opponerer mod ny musikpolitik i DR

Nye retningslinjer i DR betyder, at kommercielt udgivet musik som udgangspunkt ikke længere skal bruges i programmer. Men public service-stationen bør have fokus på andet end katalog-musikken, mener Kodas adm. direktør.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs