MediaWatch

General Electric køber Honeywell

En af betingelserne for handlen er at CEO John F. Welch jr. bliver siddende som bestyrelsesformand for GE indtil slutningen af 2001, hvor han går på pension. GE skal betale 1,055 af sine aktier for hver af Honeywell's 801.5 aktier, skriver CNN.

Handlen giver Honeywell en værdi på 55,12 dollar pr. aktie, med en 19,8 procents stigning fra fredagens lukningspris på 46 dollar pr. aktie og en 10 procents stigning fra et tidligere tilbud fra United Technologies på 50 dollar pr. aktie.

Beslutningen kommer to dage efter at Honeywell skulle have besluttet at fusionere med United Technologies for 40 milliarder dollar,

De to selskaber offentliggjorde formelt fusionen på en pressekonference mandag klokken 9.00 i New York City. Bestyrelserne for begge selskaber har godkendt fusionen, der forventes afsluttet tidligt i 2001.
- Honeywell's forretningsområder flyteknologi, automatiseret kontrol og den ny microturbine teknologi er et perfekt supplement til GE's forretningsområder og de to selskaber har en fælles kultur, oplyser John F. Welch.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs