MediaWatch

General Electric køber Honeywell

En af betingelserne for handlen er at CEO John F. Welch jr. bliver siddende som bestyrelsesformand for GE indtil slutningen af 2001, hvor han går på pension. GE skal betale 1,055 af sine aktier for hver af Honeywell's 801.5 aktier, skriver CNN.

Handlen giver Honeywell en værdi på 55,12 dollar pr. aktie, med en 19,8 procents stigning fra fredagens lukningspris på 46 dollar pr. aktie og en 10 procents stigning fra et tidligere tilbud fra United Technologies på 50 dollar pr. aktie.

Beslutningen kommer to dage efter at Honeywell skulle have besluttet at fusionere med United Technologies for 40 milliarder dollar,

De to selskaber offentliggjorde formelt fusionen på en pressekonference mandag klokken 9.00 i New York City. Bestyrelserne for begge selskaber har godkendt fusionen, der forventes afsluttet tidligt i 2001.
- Honeywell's forretningsområder flyteknologi, automatiseret kontrol og den ny microturbine teknologi er et perfekt supplement til GE's forretningsområder og de to selskaber har en fælles kultur, oplyser John F. Welch.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplever, at ledelsen nu åbner for forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, fortæller ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs