MediaWatch

Tele-lån og forsikring

British Telecom følger nu i fodsporene på en række af de største engelske fødevarekæder, som alle har tilbudt sine kunder forskellige finansielle ydelser via Internettet. Selskabet satser først og fremmest på at tilbyde boliglån og forsikringer, men senere kan også ejendomsmæglervirksomhed komme på tale, skriver Digitoday.

Produkterne vil blive solgt via Internettet, men med en telefontjeneste som backup funktion. British Telecom vil fungere i rollen som mægler, idet man hos selskabet vil kunne finde for eksempel 3000 lån fra 126 forskellige udbydere. På sigt vil en række af ydelserne kunne tilbydes eksklusivt til selskabets egne kunder.

Initiativet fra British Telecom kommer samtidig med, at Deloitte Consulting i en rapport for nylig har konkluderet, at finansielle ydelser i er færd med at blive transformeret til en råvare. Det skyldes, at Internettet gør information tilgængelig for alle, hvormed forbrugerne kan "shoppe" mellem forskellige udbydere og selv finde det bedste tilbud. De finansielle institutioners mulighed for at bevare eksisterende kunder er - ifølge Deloitte Consulting - at skræddersy ydelser til de enkelte kunder.

Mere fra MediaWatch

En ny medieaftale kan være på trapperne

Medieordførerne fra stort set alle partier i Folketinget er kaldt til møde uden bagkant onsdag eftermiddag. Med udsigt til sommerferie om få uger spidser de månedlange forhandlinger om en ny medieaftale til. Flere forventer, en aftale kan lande de kommende dage. Men der er stadig uenighed om afgørende spørgsmål, erfarer MediaWatch.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs