MediaWatch

Ny web-TV kanal lanceret

i3labTV, der er engelsksproget, vil beskæftige sig med fremtidens IT på et avanceret niveau. Den henvender sig til IT-forskere, IT-industrien og alle med interesse for IT. At der er tale om narrowcasting betyder, at de emner, der tages op, ikke nødvendigvis vil blive forklaret, så alle forstår dem.

i3net (European Network of Excellence for Intelligent Information Interfaces) er et europæisk samarbejde mellem mere end 400 IT-forskere og designere, og TVropa er filmselskabet Zentropas web-TV portal. i3net koordineres af NIS-Laboratoriet (Natural Interactive Systems Lab) ved Syddansk Universitet, Odense under ledelse af professor Niels Ole Bernsen, der udtaler: - Vi har indholdet, de har kanalerne, og så er de sjove at have med at gøre. Så det går måske godt."

i3labTV vil først og fremmest byde på diskussioner mellem engagerede top forskere fra hele Europa. Fokus vil ligge på nye spændende IT-emner, som seerne selvfølgelig får lejlighed til at kommentere via e-mail. Der vil også være mulighed for baggrundsinformation om de enkelte forskere og respektive forskningsinstitutioner samt links til deres projekter, så man kan holde sig på forkant med IT-udviklingen og morgendagens IT-opfindelser.

www.TVropa.com er adressen, hvor man kan få viden om morgendagens IT.

Mere fra MediaWatch

Norsk DR-pendant stopper aktivitet på Facebook

Den offentlige samtale bliver ikke løftet nok i kommentarspor på Facebook til, at det vejer op for de store omkostninger forbundet med at moderere debatten, mener nyhedsredaktør på norges public service broadcaster NRK.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs