MediaWatch

Tøjbutikker satser på Internet

De to butikskæder, som nu vil forsøge sig med salg af herretøj via Internettet, er henholdsvis Tøjeksperten og Jardex. Tøjeksperten, der er landet største kæde for herretøj, har netop lanceret sit online tøjsalg med 150 individuelle Internet butikker, skriver Berlingske Tidende. Endvidere vil Jardex, der har været detail butikskæde i 15 år, ifølge Erhvervsbladet åbne en Internet butik før jul.

Tøjeksperten betragter den nye e-shop som et supplement til den almindelige butik - ikke mindst i forbindelse med basisartikler, der ikke kræver afprøvning. Marketingchef for Tøjeksperten, Poul Eriksen, forklarer om initiativet:

- Alene det at kunne gå på nettet og finde frem til det helt rigtige tøj til butikspris og herefter få varerne sendt gratis hjem, er en stor fordel for travle mennesker. Og kunderne har fortsat mulighed for at få byttet varerne i den nærmeste butik.

Jardex henviser til, at firmaet med den kommende Internet butik får et nyt udstillingsvindue samt en ny måde at være i kontakt med kunderne på, hvor bredden i varesortimentet samt kunderelation kommer til fuldt udtryk. I Internet butikken skal det være muligt at bestille tøj, men Jardex satser også på, at mange kunder vil bruge Internet butikken som informationskilde, inden de går ind og handler i den almindelige butik.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs