MediaWatch

Positive reaktioner på eBay regnskab

eBay-aktien gik op i eftermarkedet og kunne fredag gå på weekend 9,37 dollar højere i 66,50 dollar, svarende til en stigning på mere end 16 procent.

Dermed kvitterede analytikerne og investorerne her og nu for en indtjening per aktie i kvartalet på 7 cents, hvor analytikerne kun havde forventet 4 cents. Nu kan en indtjening på kvartalet på 7 cents per aktie og omregnet til året på 28 cents, synes at være et ret så lille beløb, set i forhold til at investorerne skulle give mere end 66 dollar for aktien.

Men de investorer, der købte eBay i fredags, regner heller ikke med en indtjening per aktie i det niveau ret længe - tværtimod regner de med en høj vækst i eBay's omsætning og indtjening fremover.

Læs hele artiklen på www.mediawatch.dk under artikler

Mere fra MediaWatch

En ny medieaftale kan være på trapperne

Medieordførerne fra stort set alle partier i Folketinget er kaldt til møde uden bagkant onsdag eftermiddag. Med udsigt til sommerferie om få uger spidser de månedlange forhandlinger om en ny medieaftale til. Flere forventer, en aftale kan lande de kommende dage. Men der er stadig uenighed om afgørende spørgsmål, erfarer MediaWatch.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs