MediaWatch

Affiliate Marketing supplerer nettet

Grunden hertil er den tiltagende debat om effektorienteret annoncering på Internettet - Affiliate Marketing. Men hvad dækker dette begreb over, og vil det devaluere internetbannerets værdi?

Affiliate programmer og Affiliate marketing er blot en anden måde at afregne reklameplads på nettet. I stedet for at betale en pris pr. bannereksponering, betales der alt efter den effekt det skaber.

En meget simpel model af det effekthierarki, som brugeren ideelt kan blive ledt igennem på Internettet, går fra bannereksponering til klik over mod en ønsket effekt, hvad enten det er salg, registrering el. lignende. Modellen tager ikke højde for for eksempel brandingeffekt og gensalg, hvilket også kan vurderes som væsentlige effekter af internetreklame.

Læs hele artiklen på www.mediawatch.dk under MediaRatings.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplever, at ledelsen nu åbner for forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, fortæller ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs