MediaWatch

Dansk-tysk mobilgigant satser globalt

Dangaard Telecom, der blev skabt sidste år ved en ligeværdig fusion mellem det Fleggaardejede Dangaard International og Tysklands største distributør Freecom, har oplevet en solid vækst i omsætningen. Siden fusionen har selskabet således haft en fremgang i salget på godt 1,3 milliarder kroner og dermed er dets omsætning steget til godt 5,8 milliarder kroner. Selskabets målsætning er nu at blive verdens førende distributør af mobiltelefoner, skriver Erhvervsbladet.

Overskuddet for første regnskabsår foreligger endnu ikke, men ifølge Steen F. Pedersen, administrerende direktør i Dangaard Telecom Holding, er resultatet især taget i betragtning af det virksomheden har været igennem, særdeles tilfredsstillende. På den baggrund føler selskabet sig nu parat til at udvide sine aktiviteter også udenfor Europa.

Dangaard Telecom, der er majoritetsejet af grænsehandelskoncernen Fleggaard, beskæftiger 430 medarbejdere og har 40 samarbejdspartnere i Europa. Dette tal forventes at stige til godt 100 i løbet af det kommende halvår.

Læs også hele artiklen på www.mediawatch.dk under artikler

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Inddrag brugerne i din personalisering

Personalisering er ikke en invasion af redaktionel selvstændighed, hvis vi selv tager ansvar for, hvordan det implementeres - men alligevel ender personaliseret indhold ofte i bjælke 13 på websitet. Sådan lyder det fra ugens klummeskribent Malte Jørstad, som giver et par råd til at gøre oplevelsen nemmere for både medie og modtager.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs