MediaWatch

Betal girokort med mobiltelefonen

Det eneste der kræves fra de halvanden million danskere, der i dag har en mobiltelefon hos Tele Danmark, er, at kunderne udskifter deres nuværende SIM-kort i telefonen med et nyt, som indeholder en chip med større regnekraft og større hukommelse.

Dermed kan den nye chip forsynes med EDB-programmer, der gør sikker betaling mulig. Det nye SIM-kort indeholder den nyeste version af SIM-tool-kit, som er en standard for chipkort til mobiltelefoner.

- To tredjedel af danskerne har en mobiltelefon, og vi gør det nu enkelt, brugervenligt og sikkert at betale regninger med den, siger Klaus Rasmussen, direktør i Tele Danmark Mobil. Tele Danmark forhandler i øjeblikket med en række banker og forventer at have de første aftaler klar i løbet af få måneder.

Applikationen, der gør bankforretninger via SMS mulig, kommer til at ligge på den enkelte banks server, så alle oplysninger konstant er opdaterede. Sikkerheden, når man skal flytte penge eller betale girokort, er fuldt på højde med anden banksikkerhed.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs