MediaWatch

Sega satser på mobile spil

Sega forhandler i øjeblikket med to teleoperatører om at udsende computerspil via mobiltelefoner i Europa. Ind til videre afviser spil-giganten at afsløre, hvem de to potentielle partnere er, men samarbejdet kommer til at svare til det, Sega har med Motorola i USA og NTT DoCoMo i Japan, skriver Financial Times.

Sega's seniordirektør Hideki Sato, som har ansvaret for koncernens konsumentvarer, oplyser, at Sega har til hensigt af fokusere på netværk for produktet Dreamcast, og i den forbindelse kommer det mobile Internet til at spille en central rolle.

Online computerspil forventes at blive et af de helt store vækstmarkeder indenfor spil-verdenen, og branchens dominerende aktører, som Nintendo, Sony, Sega og Bandai investerer i øjeblikket massivt i forskning og udvikling, som skal bringe selskabernes spil-produkter ud til brugerne online.

Giganterne indenfor computerspil har i den forbindelse store forventninger til de nye udviklings- og distributionsmuligheder, som vil følge i kølvandet af implementeringen af fremtidens tredje generations mobiltelefoni.

Tredje generations mobiltelefoni vil åbne helt nye muligheder for både at udsende og afvikle langt mere sofistikerede software spil som følge af de højere dataoverførselshastigheder og mobiltelefonernes større kapacitet og størrelse på display.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs