MediaWatch

Jule-e-handel fordobles

Ifølge rapporten vil det samlede salg for 4. kvartal i år nå op på 12,5 milliarder dollars, hvilket svarer til en stigning på 71 procent i forhold til sidste år. Her nåede salget op på 7,3 milliarder dollar.

Rapporten vurderer, at det især er legetøjsbutikkerne, der kan forvente et boom i e-handelen til jul. eMarketer forventer således at omsætningen for legetøjsbutikkerne vil kunne nå et niveau på 210 millioner dollar. Dette tal endte sidste år mellem 40 og 50 millioner dollar.

Men analytikere fra eMarketer peger på, at e-butikkerne sidste år havde store problemer med levering af varer, overbelastning af virksomhedernes servere og dårlig kundeservice. Derfor er det ifølge analytikerne afgørende nødvendigt, at e-butikkerne leverer en bedre markedsføring og service dette år, hvis omsætningen skal stige som forventet.

Mere fra MediaWatch

Peter Graulund anker nederlag til landsretten

Fodboldkommentatoren tabte sag om uberettiget fyring i byretten, hvor han også blev pålagt at betale en erstatning på 90..000 kr. til det tidligere Nordic Entertainment Group (Nent), nu Viaplay Group.

Aller Media lukker magasinet Dossier

Dossier lukker og slukker efter seks år. Det skyldes ifølge chefredaktør økonomi og udfordringer med bl.a. stigende papirpriser. For mindre end et år siden lukkede Aller også Modemagasinet In efter 35 år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs