MediaWatch

Yahoo! Danmark med nyt koncept

Efter to års tilstedeværelse som dansk portal vil Yahoo! Danmark lancere et nyt corporate-koncept, hvor selskabet vil tilbyde sine kunder både net-struktur og hjemmesider, skriver Børsen.

Yahoo! Danmark retter optikken mod mere traditionel web-forretning og tager på den måde kampen op med web-bureauerne på det danske Internet marked. Yahoo's danske direktør, Lars Toft, peger på, at Yahoo! Danmark allerede har den teknologiske infrastruktur, der gør det muligt for selskabet at blive en B-2-B-partner, der laver hjemmesider for andre selskaber. Ligesom Yahoo! Danmark kan brande en kundes firma-navn og logo og lægge forskellige Yahoo-moduler ind på selskabets hjemmeside - alt efter behov.

Europa-chefen, Fabiola Arredondo, tror på, at den nye lancering vil åbne nye forretningsmuligheder for Yahoo. Samtidig løfter hun sløret for, at Yahoo i øjeblikket arbejder med bredbånd og services til mobilmarkedet, hvor hun regner med, at Danmark bliver et nøglemarked.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Grønne Aller-regnskaber, tilføjelse til Podimo-top og opgør med techkæmper er blandt strømmene, der formede ugens nyhedslandskab i Mediedanmark. Få et overblik med denne briefing.

Seneste nyt

Se flere jobs