MediaWatch

Priskrig koster Intel

Intels aktie er, efter at to topanalytikere har udtrykt bekymring omkring priskrigen, faldet med mere end 11 procentpoint. Intel-aktien var blandt de mest handlede i den seneste børssession på Nasdaq, skriver Reuters.

Selskabets aktie, der nåede sit års bedste i september kurs 75, er siden Intels nylige indtægtsadvarsel blevet handlet i et niveau, der ligger på under halvdelen af det oprindelige.

Jonathan Joseph, analytiker hos Salomon Smith Barney, siger i en skrivelse til sine klienter, at markedet for mikroprocessorer forbliver svagt ovenpå Intels fortsatte prisreduktion på de såkaldte "low-end" Pentium III. Samtidig har Advanced Micro Devices sænket sine priser drastisk i den forløbne uge.

Charlie Glavin, analytiker hos Credit Suisse First Boston, siger til sine klienter, at han generelt set tror på, at Intel har kapaciteten til at afgøre sin egen fremtidige skæbne, men at han for nuværende er bekymret dels for priskrigen samt Intels næste indtjeningsrapport.

Intel forventes at offentliggøre sit regnskab for tredje kvartal i løbet af i dag.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs