MediaWatch

Priskrig koster Intel

Intels aktie er, efter at to topanalytikere har udtrykt bekymring omkring priskrigen, faldet med mere end 11 procentpoint. Intel-aktien var blandt de mest handlede i den seneste børssession på Nasdaq, skriver Reuters.

Selskabets aktie, der nåede sit års bedste i september kurs 75, er siden Intels nylige indtægtsadvarsel blevet handlet i et niveau, der ligger på under halvdelen af det oprindelige.

Jonathan Joseph, analytiker hos Salomon Smith Barney, siger i en skrivelse til sine klienter, at markedet for mikroprocessorer forbliver svagt ovenpå Intels fortsatte prisreduktion på de såkaldte "low-end" Pentium III. Samtidig har Advanced Micro Devices sænket sine priser drastisk i den forløbne uge.

Charlie Glavin, analytiker hos Credit Suisse First Boston, siger til sine klienter, at han generelt set tror på, at Intel har kapaciteten til at afgøre sin egen fremtidige skæbne, men at han for nuværende er bekymret dels for priskrigen samt Intels næste indtjeningsrapport.

Intel forventes at offentliggøre sit regnskab for tredje kvartal i løbet af i dag.

Mere fra MediaWatch

Eventchef på Gyldendal stopper

Efter knap fire år på forlaget, hvor hun har arbejdet for at åbne Gyldendal mere op for læserne, har eventchef fået nyt job.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs