MediaWatch

Ebookers firdobler salget

Ebookers siger, at det trods et øget tab i før-skat resultatet, 10,7 millioner dollar mod 7,2 millioner for sidste kvartal, har oplevet en firdobling i salget. Således er Ebookers totale salg steget fra et beløb på 8,1 millioner dollar, til 32,6 millioner dollar i det netop afsluttede kvartal. Samtidig meldes der om en stærk vækst indenfor indtægten per transaktion, site trafikken samt kontantbeholdningen, skriver Financial Times.

Selskabet forventer, på baggrund af det opnåede resultat, at være på linje med forventningen om, at nå målet, der er et positivt cash-flow. Et sådant forventes omkring årsskiftet 2001-2002.

Ebookers, der for nyligt blev kåret som Storbritanniens førende online rejsebureau, i øvrigt for anden gang i træk, indgik i september en aftale med den britiske portal Moneygator.com. Samarbejdet har bragt selskabet, der i dag opererer i 10 europæiske lande, ind i den finansielle service sektor.

Ebookers'aktie steg i dagens tidlige handel på Frankfurt's Neuer Markt 0,79 euro til kurs 8,25 svarende til en stigning på 10,5 procentpoint.

Mere fra MediaWatch

Heartbeats udpeger ny ledelse efter Le Gammeltofts exit

Adm. direktør og stifter af Heartbeats forlod medieselskabet i sidste uge. Finansdirektør i Aller Media bliver midlertidig direktør i selskabet, mens Heartbeats’ chefredaktør, vicedirektør og kommerciel direktør skal stå for at videreudvikle mediebrandet.

Medieklummen: Det smalle forlig er en plet på en ny ministers cv

Moderniseringen af Public Service Puljen og lukning af 24syv vil give et ”klatvist støttecirkus”, og kulturbidraget skulle have været klappet af med OECD, inden det blev en del af aftalen. Ugens klummeskribent kalder den nye medieaftale en plet på Kulturminister Ane Halsboe-Jørgensens cv.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs