MediaWatch

Motorola i vækst

Verdens næststørste mobilselskab, amerikanske Motorola, kan med offentliggørelsen af resultatet for tredje kvartal konstatere, at selskabet har levet op til analytikernes forventninger. Indtægterne er vokset fra 361 millioner dollar i tredje kvartal sidste år til 598 millioner dollar i år - en fremgang på 66 procent, skriver Reuters. Omsætningen voksede samtidig fra 8,1 milliarder dollar til 9,5 milliarder dollar.

Motorola, som også producerer halvledere og netværkssystemer m.v., har imidlertid oplevet en mindre fremgang end forventet på netop området for mobilkommunikation. Af samme grund følges selskabet nøje af analytikere verden over, som overvåger selskabets strategi og tiltag på mobilområdet. Administrerende direktør Christopher Galvin udtaler i forbindelse med regnskabet, at Motorola erkender faresignalerne, og at selskabet via omkostningsbesparende foranstaltninger og ændret fokus i selskabets forretningsområder fortsat vil imødekomme fremtidige vækstplaner.

De to forretningsområder, hvor Motorola havde den største vækst i tredje kvartal, var dels på chip-området, hvor selskabet havde en fremgang i salget på 30 procent, og dels på bredbåndsområdet, hvor selskabet havde en vækst i salget på 47 procent. Bredbåndsområdet omfatter bl.a. Motorola's set top boxe og kabel systemer.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs