Motorola i vækst

MediaWatch

Verdens næststørste mobilselskab, amerikanske Motorola, kan med offentliggørelsen af resultatet for tredje kvartal konstatere, at selskabet har levet op til analytikernes forventninger. Indtægterne er vokset fra 361 millioner dollar i tredje kvartal sidste år til 598 millioner dollar i år - en fremgang på 66 procent, skriver Reuters. Omsætningen voksede samtidig fra 8,1 milliarder dollar til 9,5 milliarder dollar.

Motorola, som også producerer halvledere og netværkssystemer m.v., har imidlertid oplevet en mindre fremgang end forventet på netop området for mobilkommunikation. Af samme grund følges selskabet nøje af analytikere verden over, som overvåger selskabets strategi og tiltag på mobilområdet. Administrerende direktør Christopher Galvin udtaler i forbindelse med regnskabet, at Motorola erkender faresignalerne, og at selskabet via omkostningsbesparende foranstaltninger og ændret fokus i selskabets forretningsområder fortsat vil imødekomme fremtidige vækstplaner.

De to forretningsområder, hvor Motorola havde den største vækst i tredje kvartal, var dels på chip-området, hvor selskabet havde en fremgang i salget på 30 procent, og dels på bredbåndsområdet, hvor selskabet havde en vækst i salget på 47 procent. Bredbåndsområdet omfatter bl.a. Motorola's set top boxe og kabel systemer.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også