MediaWatch

Og vinderen er…

For Catalog-International er prisen en anerkendelse af virksomhedens forandringsvillighed, der har medført rekordvækst fire kvartaler i træk. Med 95 ud af 100 mulige point - 11 point mere end nummer to - erobrede Catalog-International i dag Pionérprisen 2000, som den mest internationalt orienterede virksomhed i den danske internetøkonomi.

Forskningsminister Birthe Weiss sagde bl.a., at den nystiftede pris er en anerkendelse af det stykke pionérarbejde, der er lagt for dagen og har styrket Danmark som handelsnation i den nye økonomi.

Catalog-International leverede tidligere e-business værktøjer, men har i det sidste år målrettet alle ressourcer på at etablere sig som Europas førende leverandør af software til køb og salg over Internettet. Catalog-International har ændret sig både indadtil og udadtil i takt med implementeringen af den nye strategi.

I dag fokuserer virksomheden på applikationer, der gør det nemmere, hurtigere og mindre omkostningskrævende for kunderne at etablere e-business. Samtidig har virksomheden implementeret en ny partnerstrategi med fokus på de store systemintegratorer.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs