MediaWatch

Og vinderen er…

For Catalog-International er prisen en anerkendelse af virksomhedens forandringsvillighed, der har medført rekordvækst fire kvartaler i træk. Med 95 ud af 100 mulige point - 11 point mere end nummer to - erobrede Catalog-International i dag Pionérprisen 2000, som den mest internationalt orienterede virksomhed i den danske internetøkonomi.

Forskningsminister Birthe Weiss sagde bl.a., at den nystiftede pris er en anerkendelse af det stykke pionérarbejde, der er lagt for dagen og har styrket Danmark som handelsnation i den nye økonomi.

Catalog-International leverede tidligere e-business værktøjer, men har i det sidste år målrettet alle ressourcer på at etablere sig som Europas førende leverandør af software til køb og salg over Internettet. Catalog-International har ændret sig både indadtil og udadtil i takt med implementeringen af den nye strategi.

I dag fokuserer virksomheden på applikationer, der gør det nemmere, hurtigere og mindre omkostningskrævende for kunderne at etablere e-business. Samtidig har virksomheden implementeret en ny partnerstrategi med fokus på de store systemintegratorer.

Mere fra MediaWatch

Peter Graulund anker nederlag til landsretten

Fodboldkommentatoren tabte sag om uberettiget fyring i byretten, hvor han også blev pålagt at betale en erstatning på 90..000 kr. til det tidligere Nordic Entertainment Group (Nent), nu Viaplay Group.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs