MediaWatch

API Ventures årets vækstpionér

PLS Rambøll og Børsens Nyhedsmagasin står bag undersøgelsen "Danmark.com", der sætter fokus på de cirka 5.000 danske internetvirksomheder, 60.000 medarbejdere og en samlet omsætning på 50 milliarder kroner.

Undersøgelsen blev fremlagt på konferencen "Den nye økonomi", hvor forskningsminister Birte Weiss (S) afslutningsvist uddelte Pionérprisen indenfor de fem kategorier: Jobskaberne, Vækstboblerne, Vækstpionererne, E-robrerne og E-værksætterne.

Prisen gives til de virksomheder, der har udmærket sig ved at vokse eksplosivt og har forstået at tjene penge trods pessimisme og dotcom-fallitter i den danske digitale økonomi.

Undersøgelsen afliver myten om dotcom'ernes død og fastslår, at der er et kæmpe potentiale for vækst på trecifrede milliardbeløb og nye højtbetalte job. Med 99 points ud af 100 bekræfter API Ventures, at det er muligt at skabe succesfulde, rentable Internet-virksomheder med en høj vækstrate i omsætning og antal ansatte.

- API Ventures har haft en vækst i omsætningen på 800 procent i de sidste 12 måneder og har dermed ifølge undersøgelsen præsteret den største vækst i den nye økonomi. Og det bliver bedre endnu, siger administrerende direktør hos API Ventures Andrei Puhov.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs