MediaWatch

Bredbandsbolaget på standby

Selskabets planlagte notering på henholdsvis Stockholmbørsen og Nasdaq er blevet sat midlertidigt i bero, efter at bestyrelsen har vedtaget, at selskabet bør vente til markedet er mere gunstigt, skriver Financial Times.

Bredbandsbolaget er dermed det seneste i rækken af højprofil-selskaber, der har valgt at forhale en planlagt børsnotering. Så sent som i fredags udskød tyske Leica Microsystems, en af verdens førende fremstillere af mikroskoper og relaterede produkter, sin notering på Frankfurtbørsen.

Den svenske operatørs børsintroduktion, der omfatter et frasalg af 24 procent af aktiebeholdningen, har været under kritik fra analytikerne, idet disse mener prissætningen er for høj. De stiller sig tvivlende overfor selskabets evne til at sikre en fornuftig indtjening, samt dets manglende prognoser for salget.

Jan Morten Ruud, administrerende direktør i Bredbandsbolaget, afviser kritikken og siger, at han mere end nogensinde er overbevist om, at selskabets strategi er den rigtige. Han tilføjer, at man har haft positive møder med en række investorer, men at de seneste uger markante fald på såvel Nasdaq som Stockholmbørsen har fået selskabet til at vente, til markedet er faldet til ro.

Børsnoteringen forventes at kunne indbringe i omegnen af fire milliarder svenske kroner.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs