Konference om Ny og gammel økonomi

MediaWatch

Bestyrelsesformand og direktør i Autodesk, Carol Bartz, er indbudt som en af hovedtalerne på konferencen European Technology Roundtable Exhibition (ETRE) i Prag d. 13. oktober i år. Sammen med direktører fra 3Com, QUALCOMM og Nortel Networks skal Carol Bartz blandt andet diskutere forholdet mellem den såkaldt gamle økonomi og den nye Internet-økonomi.

Tidligere på året udråbte Fortune Magazine Carol Bartz til en af de mest indflydelsesrige erhvervskvinder i verden, og hendes arbejde som bestyrelsesformand og direktør i Autodesk har placeret hende i en udvalgt gruppe af kvinder, der står bag store teknologivirksomheder.

- Udviklingen går i én retning - mod Internet. Derfor ser vi et væld af gamle virksomheder udforske mulighederne for at overføre deres viden og ekspertise til Internet-baseret virksomhedsdrift. Stjernerne i den nye økonomi er ikke de mange døgnfluer, men tværtimod virksomheder med etablerede navne, et teknologiske forspring og evnen til at omstille sig hurtigt, siger Carol Bartz, bestyrelsesformand og direktør i Autodesk.

Autodesk har selv gennemgået en meget aggressiv omstruktureringsplan, der skal sikre, at virksomhedens designprodukter i videst muligt omfang kan benyttes via Internet og ved hjælp af trådløse teknologier. Carol Bartz har desuden lagt stor vægt på at lade nye virksomheder udspringe af Autodesks arbejde med teknologier til Internet. Blandt andet blev Buzzsaw.com og Redspark Inc. sidste år lanceret som brancheportaler for designmedarbejdere i konstruktions- og produktionsindustrien.

ETRE-konferencen i Prag sætter i år ny deltagerrekord med flere end 800 virksomhedsledere fra 40 lande. IT-konferencen fokuserer denne gang på fremtidens e-commerce, følgevirkningerne af den massive kapitalindsprøjtning i Internet-virksomheder samt den videre udvikling af Internet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også