SBC, Ameritech står for skud

MediaWatch

Et år efter fusionen mellem SBC Communications og Ameritech overvejer FCC nu en mulig anklage for overtrædelse af de fusionsbetingelser, der blev defineret inden fusionen sidste år mellem de to selskaber. Det er specielt på serviceområdet, at SBC/ Ameritech ikke har levet op til betingelserne. Forbrugergrupper i New York og Californien har således klaget over servicen, skriver Wall Street Journal.

Efter en 15 måneders undersøgelse, der viste at fusionen kun ville give forbrugerne få fordele og at der formentlig ville opstå konkurrenceforvridning, gav FCC alligevel sin godkendelse af fusionen dog med 30 betingelser påhæftet handlen.

I Illinois skal SBC's Ameritech-enhed ved udgangen af i år betale en bøde på 34 millioner dollar. Bøden er udstedt fordi selskabet ikke har overholdt den lovede service. Ifølge SBC har problemerne med servicen intet med fusionen at gøre. De er mere resultatet af en stigning i efterspørgslen efter telefonlinier samtidig med, at 10 procent af selskabets teknikere sagde op inden regeringens ændringer i pensionsordninger trådte i kraft.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også