MediaWatch

GN Netcom først med Bluetooth

GN Netcom, der er baseret i Nashua New Hampshire, har overhalet sværvægterne inden for telekommunikationsteknologi Nokia og Ericsson. GN Netcom er nemlig allerede klar med et færdigt GN 9000 Bluetooth trådløst headset, skriver IDG News.

Bluetooth er en trådløs kommunikationsstandard beregnet til at sikre kommunikationen mellem trådløst udstyr som mobiltelefoner og computere samt PDA'er (Personal Digital Assistant). Der er dannet en Bluetooth Special Interest gruppe, der arbejder på udviklingen af standarden for Bluetooth udstyret. Gruppen består blandet andet består af Nokia, Ericsson, IBM, 3Com og Lucent Technologies.

Introduktionen af Bluetooth udstyret markerer en milepæl for både GN Netcom og Bluetooth teknologien i sig selv. Produktet har gennemgået den kontrol og de tests, der er påkrævet af Bluetooth Kvalitets Enheden, der specielt har fokus på om Bluetooth standarden tillader at alle kommunikationsformer kan operere sammen, fordi hele kriteriet for Bluetooths succes som standard er, at den kan samle alle de forskellige kommunikationsredskaber.

Paul Mahoney, produkt marketing direktør hos GN Netcom erkender, at prisen for hele Bluetooth pakken med på 499 dollar er høj, men set i lyset af at den overflødiggør alle andre former for kommunikationsredskaber, mener han ikke, det er så galt.

Mere fra MediaWatch

DR og TV 2 slår sig sammen om partilederdebat

De to public service-stationer har besluttet at samsende én relativt lang debat mellem de mange politiske partiledere frem for at skulle lave en hver. Beslutningen handler bl.a. om logistik, lyder det.

Med ny rabatordning vil Politiken nå de unge

Den klassiske Politiken-læser er allerede dækket ind med Politiken Plus-rabatordningen, lyder det fra forretningsudvikleren bag nyt alternativ. Formålet bag Minus-løsningen er en kombination af kundepleje og -fastholdelse.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs