MediaWatch

Internetbrug fortsat et byfænomen

En analyse fra OMD Netmedia viser, at for tre år siden var prisen for at være opkoblet til Internettet betydelig højere end tilfældet er i dag. Det medførte at de personer, som anvendte Internettet i høj grad boede i storbyerne og enten primært var højere funktionærer og havde temmelig høje indkomster, eller var studerende som gratis benyttede uddannelsesinstitutionernes opkoblinger.

I dag er brugen af Internettet stadigvæk centreret omkring de store byer i Danmark, men brugernes beskæftigelse og indkomstniveau er blevet meget mere nuancerede.

Forskellen i brugen af Internettet fordelt på amter viser, at der stadig er meget stor forskel på, i hvor høj grad borgerne i de forskellige dele af landet anvender Internettet. Der, hvor Internettet bliver anvendt mest, er Københavns og Frederiksberg Kommune, Roskilde Amt samt Bornholms Amt, hvor andelen af personer, som anvender Internettet, er over 65 procent.

Læs hele artiklen "Internettet centreret omkring storbyer" på www.mediawatch.dk under artikler.

Mere fra MediaWatch

Top 20: DR vinder overlegent tv-slaget om søndagsseerne

Tv-serie om den tidligere statsminister Jens Otto Krag og hans hustru Helle Virkner sidder solidt på førstepladsen over de mest sete udsendelser i den forgangne uger på flow-tv. Kun ét andet program fik over en halv mio. seere.

Komponist er ny forperson i Koda

Koda har manglet en forperson siden generalforsamlingen i april, men nu er det meldt ud, at den tidligere næstforperson i organisation overtager rollen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs