MediaWatch

Turismen får sin egen e-løsning

E-handelsprojektet er tænkt som et bookinginstrument for turisme, hvis ambition er at give alle danske turistvirksomheder adgang til online booking og e-handel via Internettet.

Ambitionen er, at projektet, der har fået navnet "Tourist Online", skal være e-løsningen for dansk turisme. Bag projektet står HORESTA, Danhostel, Danmarks Vandrerhjem, Feriepartner Danmark, M&P Internetbureau / Integrator Uniware , Danmarks Turistråd og samtlige otte regionale turismeudviklingsselskaber i Danmark.

Samtlige otte regionale turismeudviklingsselskaber i Danmark er som nævnt med i projektet, og deres rolle vil være at sikre koordinationen mellem den nationale internetportal og de regionale portaler, herunder integration af bookingfaciliteten på de regionale hjemmesider. Endvidere skal regionerne udvikle og gennemføre kompetenceudviklingsaktiviteter, som er rettet mod regionens virksomheder for at udbrede kendskabet til mulighederne via Internettet bedst muligt.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs