MediaWatch

Globalt digitalt spejl

3Com Corporation står bag verdens største, interaktive, internetbaserede opinionsundersøgelse. Undersøgelsen varer i fire dage fra 15.-18. november og gennemføres på otte sprog. Planet Project giver hele verdens befolkning mulighed for, for første gang, at dele holdninger og meninger og sammenligne deres svar med folk fra andre lande, andre aldersgrupper og det andet køn. Opinionsundersøgelsen, "Your Voice, Your World" indeholder spørgsmål om emner, der spænder fra det tankevækkende til det underholdende.

Med Planet Project realiserer 3Com sin vision om en verden, der bringes tættere sammen ved hjælp af brugervenlig netværksteknologi. Ved at gøre det muligt for folk over hele verden at kigge i et "digitalt spejl" får vi for første gang et samlet glimt af befolkningernes holdninger og forestillinger.

For at sikre, at folk uden Internetadgang kommer med i undersøgelsen, uanset om de befinder sig i Amazonas jungle, Papua i Ny-Guinea eller i byområder vil tusindvis af interviewere fra Planet Project rejse til nogen af verdens fjerneste afkroge og gennemføre spørgerunderne. Interview-holdene består af medarbejdere fra 3Com og frivillige NGO'ere, der er udstyret med bærbare computere og mobile sendere, så svarene straks kan sendes videre til edb-behandling.

Læs hele artiklen på www.mediawatch.dk under "artikler".

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs