MediaWatch

Texas Instruments øger investering

Selskabet, der i år forventer at bruge 2,8 milliarder dollar på fabrikker og opgradering af udstyr, vil fra næste år øge sine investeringer for at fremme produktionen af chips til mobiltelefoner, skriver Bloomberg News.

Den øgede investering skal ifølge administrerende direktør Thomas Engibous, der udtaler sig i et interview til den japanske avis Nihon Keizai, blandt andet bruges til at åbne en ny produktlinie i selskabets hjemmebase Dallas samt til åbningen af en række nye fabrikker i Japan.

Baggrunden for selskabets satsning er en forventning om, at den nye generation af mobiltelefoner vil skabe en øget efterspørgsel på mobiltelefoner.

Texas Instruments, hvis chips i dag sidder i to-tredjedele af alle mobiltelefoner, nedjusterede i sidste måned sine forventninger til salget fra 435 millioner til mellem 400 og 435 millioner styk på verdensplan.

Mere fra MediaWatch

Overblik: Hovedpunkterne i det nye medieforlig

Der er lørdag landet et nyt medieforlig, som bla. indeholder en mindre procentdel af en ”moderniseret” public service-pulje til lydindhold, et styrket DR, et sænket titelloft og et krav om ordnede arbejdsforhold i medie- og filmbranchen. Opdateret.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs