MediaWatch

Texas Instruments øger investering

Selskabet, der i år forventer at bruge 2,8 milliarder dollar på fabrikker og opgradering af udstyr, vil fra næste år øge sine investeringer for at fremme produktionen af chips til mobiltelefoner, skriver Bloomberg News.

Den øgede investering skal ifølge administrerende direktør Thomas Engibous, der udtaler sig i et interview til den japanske avis Nihon Keizai, blandt andet bruges til at åbne en ny produktlinie i selskabets hjemmebase Dallas samt til åbningen af en række nye fabrikker i Japan.

Baggrunden for selskabets satsning er en forventning om, at den nye generation af mobiltelefoner vil skabe en øget efterspørgsel på mobiltelefoner.

Texas Instruments, hvis chips i dag sidder i to-tredjedele af alle mobiltelefoner, nedjusterede i sidste måned sine forventninger til salget fra 435 millioner til mellem 400 og 435 millioner styk på verdensplan.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs