MediaWatch

Dell følger trenden

Dell Computers bliver dermed det seneste i rækken af computerrelaterede selskaber, der nedjusterer sine forventninger grundet det stagnerende salg i Europa. Markedsleder Intel påbegyndte nedjusteringsrunden i slutningen af sidste uge.

Selskabet meddeler, at den oprindelige indtægtsforventning, der var sat til 10 procent, i stedet vil ende med en stigning på 7 procent i forhold til andet kvartal. De samlede indtægter for tredje kvartal vil således ende i omegnen af 8,2 milliarder dollar. Resultatet for forrige kvartal var på 7,67 milliarder dollar, skriver CNET.

Indtjeningen for tredje kvartal er dog trods nedjusteringen af de samlede indtægter ifølge selskabet på det forventede niveau. Et fald på 1 til 2 cent i indtjeningen per aktie for fjerde kvartal kan muligvis forventes.

Dell, der traditionelt set har for vane at have en stærkere vækst end konkurrenterne, således har selskabet hidtil kunnet fremvise en årlig vækst i niveauet 50 procent, forventer at ende regnskabsåret med en samlet indtægt omkring 32 milliarder dollar. Dette er en stigning på 27 procent i forhold til i fjor. Forventningen afhænger dog af, at efterspørgslen forbliver på sit nuværende stade

Dell offentliggører sin indtjening den 9 november.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs