MediaWatch

Oracle: Her går det godt!

Amerikanske Oracle meddelte tirsdag på en konference i San Francisco, at forretningen går godt. Oracles aktier blev ellers sendt ud i et større fald i går på grund af advarsel om et faldende salg og rygter om investeringsbanken Merrill Lynch havde nedjusteret sine forventninger til selskabet. Dette blev senere dementeret, skriver Reuters.
Gary Bloom, vicedirektør i Oracle, fortalte, at markedsanalytikerne havde overvurderet forventningerne til Oracles omsætningsvækst. Det førte til, at markedet blev skuffet over selskabets indtægtsadvarsel med det resultat at Oracles aktier faldt.

Udsendelsen af advarslen om et lavere forventet salg fik tirsdagens handel med Oracle-aktier til at falde 9,25 dollar til kurs 69,50 svarende til en nedgang på 12 procentpoint. Selskabets lovning på at salget ville rette sig i løbet af det nye år kom ifølge flere analytikere senere end forventet.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs