MediaWatch

Oracle: Her går det godt!

Amerikanske Oracle meddelte tirsdag på en konference i San Francisco, at forretningen går godt. Oracles aktier blev ellers sendt ud i et større fald i går på grund af advarsel om et faldende salg og rygter om investeringsbanken Merrill Lynch havde nedjusteret sine forventninger til selskabet. Dette blev senere dementeret, skriver Reuters.
Gary Bloom, vicedirektør i Oracle, fortalte, at markedsanalytikerne havde overvurderet forventningerne til Oracles omsætningsvækst. Det førte til, at markedet blev skuffet over selskabets indtægtsadvarsel med det resultat at Oracles aktier faldt.

Udsendelsen af advarslen om et lavere forventet salg fik tirsdagens handel med Oracle-aktier til at falde 9,25 dollar til kurs 69,50 svarende til en nedgang på 12 procentpoint. Selskabets lovning på at salget ville rette sig i løbet af det nye år kom ifølge flere analytikere senere end forventet.

Mere fra MediaWatch

Norsk DR-pendant stopper aktivitet på Facebook

Den offentlige samtale bliver ikke løftet nok i kommentarspor på Facebook til, at det vejer op for de store omkostninger forbundet med at moderere debatten, mener nyhedsredaktør på norges public service broadcaster NRK.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs