MediaWatch

Tyske dot.com'ere fører an

Det viser en ny undersøgelse af europæiske Internet virksomheder foretaget af PricewaterhouseCoopers og Fletcher Advisory. Den netop offentliggjorte undersøgelse, PricewaterhouseCoopers Internet 150, viser dog, at de europæiske dot.com'ere har optimeret deres burnrate, der indikerer længden af tid en virksomhed kan overleve uden at få tilført ny kapital.

Dette forklares af undersøgelsens forfattere med at IT-virksomhederne har styrket deres økonomi gennem en kombination af nye kapitalrunder og restruktureringer, og at IT-virksomhederne er ved at vågne op og begynde at forstå at de glade hvedebrødsdage for IT-virksomheder er forbi.

Men alligevel er flere sektorer indenfor IT-verden i farezonen ifølge undersøgelsen. Den peger på, at trods disse forbedringer er 20 af de mest udsatte Internet virksomheder i risikozonen for at løbe tør for penge inden for et års tid, og det er især B-2-B virksomhederne, der fører an.

Mere fra MediaWatch

Top 20: DR vinder overlegent tv-slaget om søndagsseerne

Tv-serie om den tidligere statsminister Jens Otto Krag og hans hustru Helle Virkner sidder solidt på førstepladsen over de mest sete udsendelser i den forgangne uger på flow-tv. Kun ét andet program fik over en halv mio. seere.

Komponist er ny forperson i Koda

Koda har manglet en forperson siden generalforsamlingen i april, men nu er det meldt ud, at den tidligere næstforperson i organisation overtager rollen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs