MediaWatch

Online-banker?

Tirsdag offentliggjorde konsulentfirmaet Deloitte Consulting en undersøgelse, "Myte versus realitet i finanstilbud: Hvad deres kunde virkelig ønsker". I undersøgelsen fremgår det, at to tredjedele af de adspurgte i ti lande fra Nord Amerika, Europa og Asien ikke mener, at online-banker hverken nu eller i fremtiden vil spille nogen rolle for dem.

Ud af dem, der svarede det modsatte benyttede kun 22 procent selv elektroniske banktjenester. Omtrent 30 procent af de adspurgte ved ifølge undersøgelsen slet ikke om deres bank tilbyder online service, skriver Reuters.

- De opfatter åbenbart ikke Internettet eller interaktive tjenester som nøglefaktorer for deres tilfredshed med deres bank, sagde Julian Bradcock, bankekspert hos Deloitte Consulting. For eksempel var det for to tredjedele af de adspurgte britere vigtigst, at de som kunder følte sig velkomne i banken.

Mere fra MediaWatch

Peter Graulund anker nederlag til landsretten

Fodboldkommentatoren tabte sag om uberettiget fyring i byretten, hvor han også blev pålagt at betale en erstatning på 90..000 kr. til det tidligere Nordic Entertainment Group (Nent), nu Viaplay Group.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs