MediaWatch

Online-banker?

Tirsdag offentliggjorde konsulentfirmaet Deloitte Consulting en undersøgelse, "Myte versus realitet i finanstilbud: Hvad deres kunde virkelig ønsker". I undersøgelsen fremgår det, at to tredjedele af de adspurgte i ti lande fra Nord Amerika, Europa og Asien ikke mener, at online-banker hverken nu eller i fremtiden vil spille nogen rolle for dem.

Ud af dem, der svarede det modsatte benyttede kun 22 procent selv elektroniske banktjenester. Omtrent 30 procent af de adspurgte ved ifølge undersøgelsen slet ikke om deres bank tilbyder online service, skriver Reuters.

- De opfatter åbenbart ikke Internettet eller interaktive tjenester som nøglefaktorer for deres tilfredshed med deres bank, sagde Julian Bradcock, bankekspert hos Deloitte Consulting. For eksempel var det for to tredjedele af de adspurgte britere vigtigst, at de som kunder følte sig velkomne i banken.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs