MediaWatch

BBC spørger befolkningen

BBC's planer inkluderer en reorganisering af TV-stationens nuværende digitale TV-kanaler, hvis det skal lykkes at søsætte BBC Three og BBC Four. Spørgsmålene er fra i dag tilgængelige for den britiske befolkning, som vil have mulighed for at komme med kommentarer på Internettet. Konsultationen slutter ifølge BBC den 17. november.

BBC's bestyrelsesformand Sir Christopher Bland udtalte i går, at TV-stationen havde en forpligtigelse til at konsultere licensbetalerne før den påbegynder en ny offentlig service.

Den endelige beslutning om, hvordan BBC skal gribe sin digitale fremtid an, vil i sidste ende blive afgjort af den engelske Kulturminister Chris Smith og BBC's øverste ledelse. BBC's generaldirektør, Greg Dyke, annoncerede selskabets digitale fremtid i en tale på Edinburgh Television Festival i august. Her sagde han, at BBC Three vil sende programmer bestående af originale britiske komedier, drama, musik, undervisning og programmer for unge.

BBC Four vil sende et mere intellektuelt mix bestående af bl.a. kunst- og diskussionsprogrammer.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs