MediaWatch

Spar Nord Bank vil også på Nettet

En bank, der har åbent døgnets 24 timer, giver kunderne mulighed for at ordne bankforretningerne, når børnene er lagt i seng, eller når man lige har en ledig stund. Spar Nord Bank forærer sine kunder et Internetabonnement og et 56k modem. Tilbudet er blevet til i tæt samarbejde med Sonofon, som leverer Internetforbindelsen til Bankens kunder.

- Med dette nordjyske samarbejde sætter vi fokus på teknologien og giver alle kunder mulighed for at gå i banken 24 timer i døgnet, siger direktør John Lundsgaard i Spar Nord Bank om det nye tilbud. "Hver ting til din tid" er Bankens nye slogan.

Spar Nord Bank lancerer i disse dage også nye tjenester i sin netbank -www. sparnordnetbank.dk, hvor kunderne kan oprette lønkonto, budgetkonto, konto 24 eller millionærkonto online, bestille elektroniske kontoudskrifter og få et såkaldt dynamisk budgetsystem.

- Sonofon er med i samarbejdet, fordi vi anser Spar Nord Bank som en innovativ bankvirksomhed, der er på forkant med teknologierne. Det er den første bank, der har givet alle sine medarbejdere mobil adgang til Internettet ved at udstyre dem med gratis WAPtelefoner. Så når det handler om mobilbanking, så taler Bankens medarbejdere af erfaring. Nu giver de alle deres kunder adgang til Internettet og dermed adgang til de servicemuligheder, der ligger i en Internet-bank, siger Ulrik Bülow, administrerende direktør, Sonofon.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs