MediaWatch

Det ringer for SOL

Gratis tjenester har længe været det vigtigste trækplaster for mange Internet virksomheder, og nu har SOL tænkt sig at føre denne model med over til mobilmarkedet. SOL vil nemlig tilbyde gratis ringetoner og ikoner til de unge mobilbrugere, skriver norske Nettavisen.

En af de mest anvendte services hos unge mobilbrugere i Norden er forskellige ringetoner (melodier) og ikoner til mobiltelefonen. Med en pris på fem til ti kroner stykket er det en ikke uvæsentlig indtægtskilde for mobilselskaberne, som ifølge Nettavisen tjener flere hundrede millioner kroner på disse services. Nu udfordrer SOL de etablerede aktører ved at tilbyde 500 ringetoner og 800 ikoner gratis. Indtægterne skal i stedet komme fra annoncer og sponsorater.

Adm. direktør for SOL i Norge, Kristin Skogen Lund, tror at disse services ville være blevet gratis i løbet af kort tid, selvom SOL ikke havde lanceret modellen.

- Det mobile Internet vil langt hen ad vejen blive ligesom det almindelige Internet. De virksomheder, som formår at give brugerne de tjenester, brugerne vil have, og til den bedste pris, er de virksomheder, som vinder, siger hun.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs