MediaWatch

Vivendi melder om fortjeneste

Vivendi kunne for første halvår 2000 melde om en fortjeneste på 1,4 milliarder euro svarende til den samlede fortjeneste for i fjor. Det er en procentvis stigning på 67, skriver Financial Times.

Selskabet kunne ligeledes melde om et stigende salg i niveauet 16 procent, og at det ville være jævnt til stigende set på hele året. Nettoindtjeningen før "goodwill og amortisation" steg med 70 procent til 1,6 milliarder euro.

Meddelelsen om Vivendis regnskab kommer i forbindelse med en række reformer i selskabets ledelse, der har som mål at gøre Vivendi til en vægtig aktør på den europæiske scene. Annonceringen af det nye mål kommer fra Vivendis bestyrelsesformand Jean-Marie Messier

Vivendi afventer i øjeblikket at dets fusionsplaner med den canadiske underholdningsgruppe Seagram bliver færdigbehandlet af EU-kommissionen. Begge selskaber har i den forbindelse udtrykt, at de føler sig overbeviste om, at fusionen, der vil skabe giganten Vivendi Universal, vil blive godkendt uden at det bliver nødvendigt med en fire måneders undersøgelse.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs