MediaWatch

Dansker til tops i IBM

Yngre ukendt dansker tiltræder som leder for IMB Nordic. Det skriver Berlingske Tidende. Jens Munch-Hansen, der ikke er særlig kendt i den danske offentlighed, har en længere karriere i IBM bag sag,. Allerede i 1980erne blev han kort efter sin uddannelse fra handelshøjskolen trainee i IBM i New York, hvor han beskæftigede sig som analytiker i marketingsafdelingen. Derefter gik turen tilbage til Danmark, hvor han blev salgstrainee med stor succes.

Så gik blev det Paris, hvor Jens Munch-Hansen fik et betroet job indenfor IBM koncernen, som han klarede så godt, at han blev forfremmet til Nordisk salgschef i Stockholm. Derefter gik turen tilbage til USA igen, hvor han fik et mere strategisk job end det hidtidige salgsarbejde. Det førte kort efter til et direktionssekretærjob hos IBM's nr. to, Bill Etherington, hvilket i IBM bliver betragtet som en affyringsrampe for kommende IBM direktører.

Jens Munch-Hansen tiltræder sin nye stilling i dag.

Mere fra MediaWatch

Top 20: DR vinder overlegent tv-slaget om søndagsseerne

Tv-serie om den tidligere statsminister Jens Otto Krag og hans hustru Helle Virkner sidder solidt på førstepladsen over de mest sete udsendelser i den forgangne uger på flow-tv. Kun ét andet program fik over en halv mio. seere.

Komponist er ny forperson i Koda

Koda har manglet en forperson siden generalforsamlingen i april, men nu er det meldt ud, at den tidligere næstforperson i organisation overtager rollen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs