Ny adgang til Internettet

MediaWatch

Fra i dag er Tele Danmark klar til at levere adgange til Internettet via Kabel TV-nettet. Det er kunderne i Århus, der fra i dag af får tilbudt en internetforbindelse, der kan overføre op til 512 kbit, hvilket skulle svare til en ADSL forbindelse. Det skriver Jyllands-Posten

Tele Danmarks nye tilbud konkurrerer ikke blot med Telia Stofa, der allerede tilbyder højhastighedsforbindelser via kabelnettet, men også med Tele Danmark selv. En større række kunder, der har adgang til Internettet via Kabel TV-stikket er allerede kunder hos Tele Danmark. Derfor vil Tele Danmark Kabel TV stå som et alternativ til kunder om adgang til Internettet.

- Hos tele Danmark er vi meget opmærksomme på, at vi i intern konkurrence kommer til at tilbyde vores kunder endnu flere forskellige tekniske løsninger på deres ønske om adgang til Internettet. Det vil være forskelligt, hvilke løsninger, de enkelte kunder vil vælge. Men det gør ikke så meget, bare vi sørger for, at det bliver i familien, siger Niels Breining, direktør for Tele Danmark Kabel TV.

Tele Danmark forventer snart at kunne tilbyde den nye adgang til Internettet til deres kunder i Aalborg, Odense og på Frederiksberg.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også