MediaWatch

Ny adgang til Internettet

Fra i dag er Tele Danmark klar til at levere adgange til Internettet via Kabel TV-nettet. Det er kunderne i Århus, der fra i dag af får tilbudt en internetforbindelse, der kan overføre op til 512 kbit, hvilket skulle svare til en ADSL forbindelse. Det skriver Jyllands-Posten

Tele Danmarks nye tilbud konkurrerer ikke blot med Telia Stofa, der allerede tilbyder højhastighedsforbindelser via kabelnettet, men også med Tele Danmark selv. En større række kunder, der har adgang til Internettet via Kabel TV-stikket er allerede kunder hos Tele Danmark. Derfor vil Tele Danmark Kabel TV stå som et alternativ til kunder om adgang til Internettet.

- Hos tele Danmark er vi meget opmærksomme på, at vi i intern konkurrence kommer til at tilbyde vores kunder endnu flere forskellige tekniske løsninger på deres ønske om adgang til Internettet. Det vil være forskelligt, hvilke løsninger, de enkelte kunder vil vælge. Men det gør ikke så meget, bare vi sørger for, at det bliver i familien, siger Niels Breining, direktør for Tele Danmark Kabel TV.

Tele Danmark forventer snart at kunne tilbyde den nye adgang til Internettet til deres kunder i Aalborg, Odense og på Frederiksberg.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs