MediaWatch

GN Nettest opkøber GM Iris

GM Iris vil indgå som en forretningsenhed i GN Nettest' Network Operator Division. GM Iris' vigtigste produkt er softwaren Compass, som hurtigt identificerer problemer i mobile GSM netværk. Softwaren giver med sin databasestruktur og den grafiske brugergrænseflade operatørerne adgang til at løse problemer og optimere ydeevnen i de stadig mere komplekse GSM netværk.

GM Iris råder over et team, der har udviklet kraftfulde applikationer til Compass, og systemet understøtter allerede et antal kunder. GN Nettest har hidtil distribueret Compass med gode resultater. Men GN Nettest vurderer, at der fremover vil være en betydelig og voksende efterspørgsel på Compass, og at produktets potentiale kan realiseres bedre gennem den ændrede ejerstruktur.

GN Nettest vil derfor styrke Compass yderligere med flere applikationer og integrere det i selskabets øvrige produkter som overvågningssystemet Quest7, der er købt af en række af Europas førende teleoperatører. Endelig er det planen at udvikle Compass til næste generation af mobilnetværk (CDMA og UMTS), hvor netværkene skal optimeres ikke kun til taletrafik men også til Internettrafik.

Købet af GM Iris ændrer ikke ved GN Store Nords forventninger til indeværende år. Næste år vil det være medvirkende til at øge både salg og indtjening i Network Operator Division.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs