MediaWatch

Cisco langer ud efter Ericsson

Hvis Ericsson ønsker et samarbejde med amerikanske Cisco Systems, må teleproducenten ledelse snart til at bestemme sig for, hvilken retning Ericsson's ønsker udviklingen skal gå i. Det sagde Cisco koncernchef John Chambers under et pressemøde i Paris onsdag. Chambers ønsker, at Ericsson melder ud med en klar strategi for, hvordan selskabet skal vokse og udvikles, inden det bliver aktuelt med et samarbejde med Cisco, skriver Dagens Industri.

Chambers mener, at det burde være i Ericssons interesse at rendyrke sin strategi for at kunne indgå i Ciscos "økologiselskab", som er hans betegnelse for Cisco's netværk af selskaber, som deler gevinsten af fælles projekter.

Cisco indledte i sidste måned et samarbejde med en række Internetudbydere og indholdsleverandører med henblik på at skabe en åben standard for levering af indhold. Hensigten er at optimere distributionen af bl.a. store on-demand indholdsprodukter i et forsøg på at gøre Internettet lige så hurtigt og effektivt som TV.

Mere fra MediaWatch

Lokale internetmedier ærgrer sig over lang udsigt til mediestøtte-revision

Den nye pulje på 50 mio. kr. øremærket lokale medier og ugeaviser er ”lige i underkanten”, mener Foreningen af lokale, fritstående, journalistiske internetmedier, der dog overordnet er tilfreds med medieaftalen. Foreningen retter kritik af, at aftalepartierne skubber en revidering af mediestøtten flere år frem.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs